ABC Musikkbasert miljøbehandling – USHT Møre og Romsdal

Tidspunkt
torsdag 13. oktober 2022 09:00
Sted
Ålesund, Norge
Pris
400,-

Arr: USHT Møre og Romsdal

Målgruppe

ABC Musikkbasert miljøbehandling tilbys ansatte i kommunale helse- og omsorgstjenester. Modulen bygger videre på kunnskapene fra Aldring og helses ABC-modell, og gir grundig opplæring i hvordan musikk, sang og bevegelse kan benyttes i miljøbehandling for personer med demens. Målgruppa er alle ansatte i kommunale helse- og omsorgstjenester. Opplæringen gir kompetanse i bruk av musikk for å øke livskvalitet, mestring og egenverd for pasienter og brukere, og gi nye verktøy for å bedre ansattes hverdag.

Dette fagseminaret er en sammenslåing av de to permene i Musikkbasert miljøbehandling:

ABC Musikkbasert miljøbehandling – Eldre/demensomsorg

Miljøbehandling med integrert bruk av musikk, sang og bevegelse, motiverer pasienten til positiv aktivitet. Permen består av 6 hefter og tas over et halvt år inkludert et fagseminar. Målgruppa er alle ansatte i kommunale helse- og omsorgstjenester

ABC musikkbasert miljøbehandling – utviklingshemming

ABC musikkbasert miljøbehandling – utviklingshemming gir oppdatert, grunnleggende kunnskap om bruk av musikktiltak i miljøbehandlingen i tjenestene, det være seg bo- og hjemmebaserte tjenester, dagtilbud og institusjoner tilrettelagt for personer med utviklingshemming. Opplæringen tar for seg temaer som systematisk og målrettet miljøarbeid med et personsentrert verdigrunnlag, diagnosen utviklingshemming samt årsak og utfordringer knyttet til det å leve med utviklingshemming i tillegg til hvordan integrere musikk, sang og bevegelse i den daglige miljøbehandlingen. Målgruppa er ansatte i tjenester rettet mot personer med utviklingshemming.

Kom i gang med ABC-opplæringen

Ønsker du å melde på en ansatt, ta kontakt med ABC-representanten i fylket. Ønsker du å melde deg på, ta kontakt med din nærmeste leder.

ABC Musikkbasert miljøbehandling

Sted

Kontakt

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.